Uppdaterad 23 september, 2016

I en kustnära stad är det aldrig långt till smultronställena. Väggahamnen är en sådan, bara minuter från stadskärnan hittar du bland annat Wägga Fisk & Deliktessrökeri där du kan avnjuta en bit mat för att sedan smälta maten längs med vackra promenadstråk alldeles intill vattenbrynet. Fotona i detta inlägg kommer alla från Väggatrakten. Den vackra strandpromenaden går igenom området och om du inte vet vad du ska sysselsätta dig med en solig eftermiddag rekommenderar jag ett besök hit.

Jag och Malin hade länge som tradition efter att vi bevistat något av stadens hämtmatställen att åka ner och inmundiga maten i Vägga med havet som utsikt. Snabb- och hämtmat är numera ett avslutat kapitel för oss både men detta hindrar oss inte från att åka ner hit lite då och då.

Medan du letar efter dina egna smultronställen kan du passa på att besöka våra. Läs vidare för att se bilder från denna lilla gröna oas alldeles intill havet.


Väggahamnen Solnedgång

Viloplats Väggahamnen

Vägga Solnedgång

Väggahamnen

Åk gärna ner till Väggahamnen en tidigt sommarkväll och se gästhamnen fyllas av fritidsbåtar. Vänd blicken mot staden för att få underbara solnedgångsbilder när solen går ner över Karlshamn. Är du båtburen och vill veta mer om gästhamnens möjligheter kan du läsa mer på här.

Karta och vägbeskrivning från Google Maps.

Tack för att du kommenterar!