Utan systemkamera i Malmö

Då och då händer det att vi lämnar vår lilla trygga bakgård och beger oss ut i den stora världen utanför Mörrum. Ibland åker vi till Stockholm, vill vi inte åka så långt kanske vi far iväg till Helsingborg eller som nu senast Malmö.

Villigt erkänner jag att jag sällan bevistat Malmö annat än för att åka vidare till Köpenhamn, handla något eller titta på fotboll. Därför var det riktigt roligt att knalla runt i staden och bara titta på saker, äta god mat och umgås.

På vägen ner tog vi avstickare för lite kaffe på ett blåsigt Österlen och Kivik. De värsta turistanstormningarna verkade inte ha startat på riktigt så vi hade gott om plats på uteserveringen där vi satt.

Någon kamera fick inte följa med den här gången, istället passade jag på att pressa ut så mycket som möjligt ur min telefon. Hur ofta jag än släpar med mig kameraväskan kommer jag förmodligen alltid ändå ha med mobiltelefonen resonerade jag och det kunde vara läge att se hur långt man kommer med en någorlunda modern mobiltelefon år 2016.

Nexus 5X - Smartphone Foto - Ludwig Sörmlind

Samtliga bilder i det här inlägget är tagna och redigerade direkt i telefonen.

Merparten av bilderna är tagna i Västra Hamnen. Här gick jag och strosade under bomässan Bo01 för 15 år sedan innan husen var fyllda av människor och boende.

Västra hamnen

Kartan nedan visar området västra hamnen.

Relaterat innehåll

%d bloggare gillar detta: