Sölvesborgsbron

Uppdaterad 23 september, 2016

Det finns många sätt och webbplatser att samla alla sina foton på, personligen förlitar jag mig väldigt mycket på Flickr där man får hela 1 TB lagringsutrymme i basversionen. Google Photos är en annan liknande tjänst som jag använt för alla tusentals mobilbilder jag har en förmåga att knäppa i tid och otid och som jag kommer kika lite närmare på det då de utlovar obegränsat utrymme (för bilder upp till 16 megapixel)  men det är långt kvar till jag kommer i närheten av mina 1TB.

Det mesta jag fotar hamnar förr eller senare på Flickr om jag bedömer bilderna värdiga, är jag väldigt nöjd händer det att jag lägger upp dom på 500px också. De flesta brukar även landa på YouPic. Igår satt jag och kikade runt lite på YouPic och fick för mig att söka på ”Karlshamn” då många av mina bilder är taggade med just Karlshamn. Där hittade jag en annan fotografs bilder och bland dessa fanns det ett foto på Sölvesborgsbron.

Denna bro hade jag varken hört eller sett i något om så jag engagerade Malin att ta reda på var den befann sig. Malin hade såklart stenkoll på detta och när klockan började närma sig 21 satte vi oss i bilen för att lokalisera bron. Resan mellan Mörrum och Sölvesborg ackompanjerades av tunga regndroppar på bilrutan men när vi väl kom fram hade både moln och regnskurar lättat betydligt.

Nedan ser ni två av bilderna från Sölvesborgsbron. Detta var innan lamporna på bron tändes. Jag kommer förmodligen bege mig hit igen någon gång längre fram i sommar vid en tid på dygnet då det är lite mörkare för att få till belysningen. Denna gången tändes lamporna när vi i princip var på väg tillbaka till bilen.

Sölvesborgsbron

Sölvesborgsbron

Bron var ganska vältrafikerad av muntra Sölvesborgare men jag fick intrycket av att lokalbefolkningen var ganska vana vid att fotografer tar bilder av bron från alla möjliga tänkbara vinklar och de skyndade snabbt ur bild.

Dela:

Tack för att du kommenterar!