Uppdaterad 19 november, 2017

Precis som i det förra inlägget är platsen för bilden i det här inlägget vackra Sternö strax utanför Karlshamn. Jag hintade i tidigare nämnda inlägg om att det fanns en viss chans (risk?) att ytterligare en bild eller två skulle kunna leta sig ut från minneskortet och visst blev det så.

Den här bilden är tagen ungefär samtidigt som bilden i det förra inlägget men just vid det här tillfället var solen helt gömd bakom molnen. Men skam den som ger sig.

Vänd dig om

Det är på intet sätt ett måste att peka kameran rakt mot den skinande solen bara för att man är på jakt efter en solnedgångsbild. Strax till vänster om den tjocka molnbanken som täckte den sjunkande solen var himlen i det närmaste helt fri.

Sternö Sandvik i solnedgången utanför Karlshamn - Ludwig Sörmlind

Sternö – ett smultronställe

Till Sternö åker jag allt som oftast, och det finns faktiskt tillfällen då kameran inte för följa med över huvud taget. Detta är jag långt ifrån ensam om, vill du hitta hit du också till det vackra friluftsområdet hittar du en karta här nedan.

Innan jag bestämde mig för att platsen för kvällens fotograferande skulle bli just Sternö svängde jag förbi Boön och såg till min förtjusning att en lång ramp i trä prydde den karga men ack så vackra ön.

Till stor glädje för alla som inte tar sig fram i tillvaron lika lätt som alla andra. Applåder!

Pumpstationen intill Mörrumsån
Sommartid 2017

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: