Silverforsen i Mörrumsån

De olika sträckorna längs vackra Mörrumsån bjuder på allt från lugna, vida vatten till snabbt brusande partier där man knappt kan tänka sig att en fisk lyckas simma uppför strömmen. Strax efter Mörrums tågstation löper en gångbro över en ganska vild del av Mörrumsån och under den gångbron hittar man ett par bryggor.

Dessa bryggor hittar man både här och där när man går längs med ån och just denna kräver en viss balans för att inte falla omkull. Just vid det här tillfället var jag i det närmaste ensam runt ån så jag fällde ut mitt stativ på gångbron och knäppte av ett gäng bilder. Resultatet ser du nedan.

Det var lite för ljust för att använda tillräckligt långa slutartider för effekten du ser på bilderna så istället gjorde jag som många gånger förr och tog flera stycken bilder och sedan skapade den färdiga bilden i Photoshop.

Hitta till Mörrumsån

Du har säkert hört talas om Mörrumsån tidigare men har du aldrig varit här så ser du precis var bilden är tagen på kartan nedan. Färdas du med tåg ligger platsen ett flugkast från tågstationen. Tar du istället bilen kan du parkera alldeles intill den lilla gångbron.

Tack för att du kommenterar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: