Pumpstationen intill Mörrumsån

Jag har snart bott i vackra Mörrum i 10 år men det känns som om jag knappt har sett någonting av min omgivningar. De centrala delarna av samhället har jag inte undgått att missa men konstigt vore väl annars då jag kör igenom byn i princip varje dag på väg till jobbet i Karlshamn.

MagnusMNBild.se har i flera år pratat om en pumpstation intill Mörrumsån. Denna pumpstation ramlade jag över på min väg till bron över E22:an som ni kunde läsa mer om i inlägget Ljusspår och långa slutartider

Någon parkering alldeles intill bron över motorvägen kunde jag inte hitta, istället parkerade jag vid pumpstationen utan att riktigt tänka på var jag befann mig och stegade iväg mot motorvägen.

När jag var nöjd med mina bilder gick jag tillbaka till bilen och passade på att knäppa ett par bilder på pumpstationen medan mörkret lade sig över Mörrum och Forsbacka.

Klicka gärna på bilden för att sen större version.

Pumphus vid Mörrumsån - Ludwig Sörmlind

Pumpstationen vid Mörrumsån ligger inte särskilt långt ifrån vare sig E22:an eler Mörrums Bruk. Kika på kartan nedanför för en någorlunda exakt position.

Tack för att du kommenterar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: