PrintlerFriday – Promota din fotokonst

Det har blivit fredag igen och vid det här laget så vet ni vad det betyder. Det har blivit dags för PrintlerFriday!

Jag har använt mig utan Printler sedan starten. Redan första dagen tjänsten slog upp portarna registrerade jag mig och i januari fyllde Printler 1 år.

#PrintlerFriday

PrintlerFriday är en hashtagg under vilken samtliga fotografer kan samlas och nå ut lite extra. Sök gärna efter taggen på dina sociala medier och upptäck lokal fotokonst från fotografer och konstnärer som du kanske inte kände till sedan tidigare.

Om det här är första gången du hör talas om Printler kan du läsa mer i det här inlägget: 3 anledningar att använda Printler.se

Vill du också registrera dig för en möjlighet att sälja din fotokonst till hugade spekulanter över hela landet kan du klicka dig vidare in till Printlers hemsida och registrera dig där. Processen är snabb och smärtfri. Printler – En marknadsplats för fotokonst

Mitt Printlergalleri

jag försöker hålla mitt Printlergalleri någorlunda uppdaterat. Jag har som mest plats för 15 bilder där och dessa roterar jag och byter ut med jämna mellanrum. Kika gärna in på mitt galleri för att inte missa någon bild.

Ludwig Sörmlind på Printler

Sprid ordet

Använder du dig också av Printler och vad tycker du om tjänsten i såna fall? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet här nedanför.

Glad #PrintlerFriday på er.

Relaterat innehåll

2 tankar på “PrintlerFriday – Promota din fotokonst”

  1. Jag har haft lite tankar åt det hållet att ha några av mina foton tilt försäljning, just för att jag vill se om andra tycker om just hur jag fotar. Jag och Åke har pratat om att ha en utställning i Sölvesborg, kanske tillsammans med en gammal klasskamrat som målar tavlor. Jag har blivit erbjuden att ställa ut mina foton i ett kommunhus som har många besökare, men har dragit mig för det. Jag har bloggen och fotograferingen just som en hobby och att det kanske blir något som gör fotograferingen mer som ett tvång. Jag jämför med de fotobloggar som fotograferar ett visst tema varje dag, det är ju ett tvång och bilderna blir inte bra. Jag har slutat följa alla fotobloggar som just kör med ett nytt förutbestämt tema varje dag, fotona blir så konstlade och onaturliga.

    • Jag tycker absolut att du ska ställa ut dina bilder om du får chansen!

      Jag övervägde att gå med i någon fotoutmaning i år men struntade till sist i det just på grund att jag inte ville känna att foto är ett tvång.

      Kika på Printler. Det kostar ingenting att vara med och du väljer helt fritt vilka bilder du ”ställer ut”. :)

Tack för att du kommenterar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: