PrintlerFriday – Promota din fotokonst

Uppdatering juli 2019 – Printler har gått i konkurs. Läs mer i inlägget Printler har gått i konkurs.

Det har blivit fredag igen och vid det här laget så vet ni vad det betyder. Det har blivit dags för PrintlerFriday!

Jag har använt mig utan Printler sedan starten. Redan första dagen tjänsten slog upp portarna registrerade jag mig och i januari fyllde Printler 1 år.

#PrintlerFriday

PrintlerFriday är en hashtagg under vilken samtliga fotografer kan samlas och nå ut lite extra. Sök gärna efter taggen på dina sociala medier och upptäck lokal fotokonst från fotografer och konstnärer som du kanske inte kände till sedan tidigare.

Om det här är första gången du hör talas om Printler kan du läsa mer i det här inlägget: 3 anledningar att använda Printler.se

Vill du också registrera dig för en möjlighet att sälja din fotokonst till hugade spekulanter över hela landet kan du klicka dig vidare in till Printlers hemsida och registrera dig där. Processen är snabb och smärtfri. Printler – En marknadsplats för fotokonst

Mitt Printlergalleri

jag försöker hålla mitt Printlergalleri någorlunda uppdaterat. Jag har som mest plats för 15 bilder där och dessa roterar jag och byter ut med jämna mellanrum. Kika gärna in på mitt galleri för att inte missa någon bild.

Ludwig Sörmlind på Printler

Sprid ordet

Använder du dig också av Printler och vad tycker du om tjänsten i såna fall? Dela med dig av dina tankar i kommentarsfältet här nedanför.

Glad #PrintlerFriday på er.