Printler lanseras internationellt – var med från början

När det kommer till fotokonst och försäljning finns det olika vägar du kan gå för att tjäna pengar på ditt digitala skapande. Även om det finns många fotografer som har fotograferandet som en slags hobby eller avkoppling och som njuter av att ta och skapa bilder finns det också många som gärna skulle vilja kunna tjäna en slant på sin fotokonst.

Du känner nog igen den där speciella känslan om du någon gång har laddat upp en bild på Facebook, Instagram eller något annat socialt nätverk och någon ute i världen som du varken känner eller har hört talas om ser din bild och trycker på gilla.

Du kommer kanske ihåg hur det kändes när någon för första gången gillade en bild du postade på Instagram eller den första positiva kommentaren från någon som sett ditt inlägg i sitt flöde och beslutat sig för att lämna en kommentar.

Läs mer: Så får du mer följare på Instagram

Jag följer många spännande fotografer och digitala kreatörer på Instagram och jag ser ofta frågor bland de många kommentarerna om det finns möjlighet att köpa bilder eller utskrifter. Hur gör du själv när du får frågan?

Ett sätt är att helt enkelt skicka iväg din digitala fil till ett tryckeri av något slag och sedan sälja den färdiga tavlan – eller så kanske du har en fotoskrivare hemma som du använder för att skriva ut dina bilder?

Ett annat sätt, som jag själv använder är att sälja fotokonst via Printler.

Ludwig Sörmlinds galleri på Printler - Fotokonst
Ett urval av bilderna jag för tillfället säljer på Printler.

Vad är Printler

Printler har funnits i två år och har fram tills nu siktat in sig på den svenska marknaden. I går ändrades detta och du kan nu med Printlers hjälp sälja din fotokonst till hela EU samt Norge.

Jag har skrivt om Printler förr där jag går igenom grunderna och varför jag tycker att du också ska använda tjänsten. Klicka på länken här nedan för att läsa mer.

Läs mer: 3 anledningar att använda Printler

För att fira den internationella lanseringen lämnar Printler 20% rabatt ända fram till måndag den 30/10 – 2017.

Har du inte besökt Printler innan så rekommenderar jag dig verkligen att titta in bland de många olika fotografernas gallerier så fort du har läst färdigt det här inlägget. Du kanske hittar du din nästa tavla som du hänger upp i vardagsrummet där?

Om du redan använder Printler så bör du så snabbt som möjligt se till att alla dina bilder har engelska titlar och taggar för att kunna sälja din fotokonst även utanför Sverige.

Vill du veta mer?