Premiärtur på Eriksberg 2015

Uppdaterad 23 september, 2016

Eriksberg har öppnat på riktigt för säsongen och både jag och Malin är stora fantaster av det stora området och dess viltsafari. Jag vågar knappt gissa hur många mil som vi har rullat omkring innanför avspärrningarna därinne men roligt har vi haft det och vi har sett många olika djur. Vissa gånger på väldigt nära håll.

Förra året kom vi aldrig riktigt till skott och jag tror faktiskt inte att vi var där en enda gång faktiskt. Nu hängde vi nästan på låset för att införskaffa våra säsongskort. Vis av tidigare erfarenheter väntade vi till en halvtimme innan insläppet stängde för störst chans att få se en visent eller vildsvin på riktigt nära håll.

Läs vidare för att se bilderna från detta äventyr.

Gläntan

Vi blev inte besvikna. Tyvärr hann vi inte ta oss en kaffe uppe på kafeterian – något som tydligen ingick i årskortet. En mycket välkommen nyhet! En kaffetermos och en frukt eller två brukar dyka ner när vi befinner oss där inne men det går inte att komma ifrån att det är rätt mysigt att inte dinera i bilen.

Ängen

Njut av bilderna så länge, mer kommer i takt med att besöken på Eriksberg duggar tätare. Fokus den här gången var mer på att uppleva parken i verkligheten än genom kamerasökaren.

Fågelmarken

Stenarna

Vill du hitta hit själv så kan du använda dig utav kartan nedan, den pekar på ingången till viltsafarin. Välkommen hit du också!

Dela:

Tack för att du kommenterar!