Östra Håla med Foto Karlshamn

Östra Håla på Sternö är en plats som jag bara hört talas om i förbifarten och då har det oftast var i fiskesammanhang bland havsöringsfrälsta fiskare som gärna kastar från land. Jag har aldrig varit där själv tidigare så när Foto Karlshamn lade en av sina fototräffar där ute kunde jag inte låta bli att följa med. Många av bilderna i den här fotobloggen har kommit till på dessa fototräffar.

För mig som inte är den mest socialt begåvade personen är det här ett kanonbra sätt att komma ut och träffa folk med liknande intresse som mig själv. Det är dessutom väldigt utvecklande att se hur andra ser och tolkar precis samma landskap där du också står.

Oftast blir resultaten väldigt olika varandra och det tycker jag är intressant och väldigt givande. Det finns minst lika många bilder av en plats som det finns fotografer som försöker fotografera platsen. Även om två fotografer i det närmaste står på varandra kan bilderna skilja sig något oerhört från varandra vilket kan hjälpa en en bra bit på vägen i sin utveckling som fotograf.

Det finns många olika sätt att göra och se saker och inget är mer rätt än det andra. Det här är bilderna jag fick med mig hem från Östra Håla ute på Sternö. Bli inte förvånade om det dyker upp fler bilder härifrån så småningom.

Kvällssol i Karlshamn

För er som gillar solnedgångar är det vid den här tiden på året ypperliga förutsättningar att få till färgglada himlar och mjuka skuggor.

Här är ett urval av alla bilder jag tog under ett par timmar på klipphällarna.

Dela gärna med dig i kommentarsfältet om du har egna bilder från Sternö i allmänhet och Östra Håla i synnerhet.

För dig som vill hitta hit själv hittar du precis som vanligt en karta längst ner i inlägget. Du tar dig med bil eller annat färdsätt till parkeringen intill stranden och går sedan till fots längs med ordentliga stigar nästan hela vägen ut. Sista biten får du hoppa över stenarna för att kunna ta dig hela vägen ner till vattenkanten.

Ett urval av bilderna finns att beskåda hos fineartamerica.com Besök gärna min profil där.

Tack för att du kommenterar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: