Kulturnatten Karlshamn 2015

I lördags var det dags för den årliga Kulturnatten i Karlshamn och trots att jag nu har bott i vackra Blekinge i ganska många år så har det aldrig blivit av att jag har gett mig in till staden och kollat vad det hela handlar om egentligen.

Inte förrän i år vill säga, tillsammans med min ytterst kulturella fru körde vi in när mörkret hade lagt sig och hittade en synnerligen bra parkering vid gästhamnen.

Vad gör man på Kulturnatten?

Programmet bjöd på en hel del läckerheter men för min del var det den fotografiska delen som hägrade. Ville man inte titta på vackra bilder kunde man lika gärna se teater eller varför inte skjuta lite med pil och båge nere på piren.

Foto Karlshamn hade utställning på Studieförbundet Vuxenskolan och dit begav vi oss efter att ha avnjutit en konsert med musikkåren på torget samt tagit vägen om det nya fina biblioteket där jag till råga på allt såg till att skaffa mig ett lånekort.

Mängder av vackra bilder hängde på väggarna och jag måste erkänna att det är en viss skillnad att se en faktisk bild utskriven på riktigt papper av någon som vet vad den håller på med mot att titta på en skärm – hur kalibrerad den än må vara. Har man ingen kalibrerad skärm över huvudtaget är det ännu större skillnad.

Mina bilder av Kulturnatten hittar ni nedan. Vi ses nästa år igen!

Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind Kulturnatten Karlshamn 2015 - Ludwig Sörmlind