Januarivindar och missade solnedgångar

Uppdaterad 23 september, 2016

Januari är väl ingen månad som man tänker på med värme och glädje direkt. Snö, blåst och allmänt skitväder är det första jag tänker på när jag hör månaden Januari. Februari är väl inte så himla mycket bättre den. Här nere i Blekinge får man nästan slå upp snö på Wikipedia för att få sig en skymt av det vita.

Chasing Sunsets

Jag har försökt jaga rätt på lite solnedgångar med blandat resultat. Ett par nya jaktmarker har provats ut. Ute på udden vid Sternö hittade jag en liten utkiksplats med lite bänkar, en grill och en härlig utsikt om moder natur visar sig på det hållet. Det här gången ville det sig inte riktigt så som jag hade tänkt mig.


Jag var ute i god tid och försöka klura ut var solen skulle gå ner. Tidigt i januari visade det sig att den inte gick ner där jag stod eller så skymde de tjocka molnen solnedgången helt och hållet. Efter ett par minuters brottningsmatch med stativet i den hårda vinden gav jag upp och knallade tillbaka genom den vid det här laget väldigt mörka skogen till parkeringen där bilen stod och ivrigt väntade på mig.

Titta på kartan nedan för att se exakt var fotot är taget om du vill ge dig ut på en liten skogspromenad du med. Stigarna är väldigt promenadvänliga och skogen är nästan gödslad med bänkar för alla som känner att de behöver hämta andan ett litet slag.

Dela:

Tack för att du kommenterar!