Uppdaterad 23 september, 2016

Semester, sommar och sol. Inte riktigt för oss i Blekinge. Jag och Malin har lyckats ta oss igenom vår första semestervecka och vi har nästan gått torrskodda hela tiden. Beroende på vem eller vad man frågar kan man nog dra slutsatsen att det inte kommer hålla i sig.

Jag tittar in på SMHI.se och läser följande muntra rader.

BLEKINGE LÄN.
Varning klass 1 rikligt regn
Från lördag förmiddag till sent lördag eftermiddag regn, som kan ge 20-40 mm. lokalt kan det bli med åska som kortvarigt ger dessa mängder.

Kanon, jag är visserligen inte helt missnöjd då jag hellre ser att temperaturen håller sig närmare 20 gradersstrecket än 30 gradersditot men ihållande regn och framförallt blåst kan jag faktiskt klara mig utan.

Det verkar inte bli så mycket bättre längre fram då vädret den närmaste dagarna inte heller verkar vara något att hänga i julgranen. Halvklart, mulet, regn och regn. Nåväl, det gör varken från eller till att klaga på vädret, regnar det så regnar det och skiner solen så skiner solen oavsett vad jag skriver här.

Vädret främjar dock inomhusaktiviteter, städa garaget, gör en hemsida, skriv ett blogginlägg eller läs en bok. Eller titta på den här filmen om datorer och varför gamla datorer gjorde saker bättre.

Tack för att du kommenterar!