Uppdaterad 1 maj, 2017

Fridafors och de gamla byggnaderna där har jag skrivit om tidigare. Nu har jag haft anledning att besöka platsen igen men skillnaden den här gången mot föregående besök är att jag den här gången hade sällskap av de muntra fotograferna i Foto Karlshamn.

Om du är en fotograf i Karlshamn med omejd är Foto Karlshamn något du bör titta närmare på. Det spelar ingen roll om du är en glad amatör med en point and shoot-kamera, eller om du precis köpt din första DSLR-kamera eller om du är ett fullfjädrat proffs. Alla får vara med och alla är lika välkomna.

Träffar sker varannan vecka och utflyktsmålen är väldigt spridda. Allt från husdjursfoto till porträttfotografering med blixtljus avhandlas. Bilderna nedan kommer från det gamla pappersbruket i Fridafors dit ett gäng glada fotografer begav sig för att ta lite spännande bilder.

Mina bilder hittar du nedan. Besök gärna mitt tidigare inlägg från 2014 för att se mer bilder från Fridafors.

Fridafors pappersbruk i bilder

Har du också besökt det gamla pappersbruk i Fridafors? Dela gärna med dig av en länk till ditt inlägg i kommentarerna nedan.

 

Hitta till Fridafors pappersbruk

Huruvida det är tillåtet att beträda området låter jag vara osagt. Ingång sker på egen risk. Hur du hittar till det gamla pappersbruket ser du kartan nedan.

One thought to “8 bilder från övergivna Fridafors pappersbruk”

  • John Jonasson

    Fina bilder! :) Var inte det ett pappersbruk som gjorde finpapper som kuvert och skrivpapper? Har för mig vi hade jobb där när jag jobbade på Stål & Rörmontage i Ysane

    Svara

Tack för att du kommenterar!