Uppdaterad 23 september, 2016

Då var det fredag igen och på något sätt har redan sex hela veckor passerat sedan nyårsafton. Det känns nästan som om det vore igår vi stod nere vid Ortholmen och fotograferade nyårsfyrverkerierna. Klockan är vid skrivande stund 21.11 och jag börjar faktiskt på allvar fundera på om man inte skulle ta och gå och lägga sig för ”det är ju en dag i morgon också”.

Någon timme till ska jag väl kunna klämma ut ur den här fredagen också. Förmodligen kommer jag precis som de flesta andra fredagar dricka alldeles för mycket kaffe på alldeles för kort tid för att sedan inte kunna somna förrän klockan slår 03.00.

Annat var det förr – på den tiden vi drog omkring i de långa varma Stockholmsnätterna när det var otänkbart att ens fundera på att styra hemåt innan klockan slagit 5 på morgonen. Ölen i mängder hinkades ner och Söders Höjder var vår spelplan. Nu är jag kan jag knappt titta på en flaska öl innan det börjar svida i magen.

Söktrafik - Ludwig Sörmlind

Det var helgerna förr i tiden – vad den här helgen har att erbjuda vet jag inte riktigt även om jag har mina aningar. Malin är inte riktigt på topp för tillfället så förmodligen blir det inga längre utflykter. Ryktet låter göra gällande att det ska vara någorlunda fint väder i vår landsända så en nypa frisk luft eller två ska vi nog på till.

Till råga på allt har jag lyckats med konststycket att glömma mina glasögon i en kollages bil. Samma kollega har lyckats med bedriften att bli sjuk och har så varit sedan i torsdags. Följdaktligen är jag utan glasögon och känner mig som en skelande travhäst som druckit Mümmelmann.

På en positiv not har Sommarklippet.se börjat ta fart. I takt med att fler och fler sidor blir indexerade ökar också söktrafiken sakta men säkert. I och med att vi lär oss mer och mer om sökmotoroptimering och diverse andra finlir hoppas jag att vi ska knipa ett par trevliga förstaplatser. Kika gärna in på sidan och titta, tänk så paff din granne skulle bli om du knep ett sommarklipp redan i februari?

Hur har ni planerat er helg? Veckans tema på Fotosöndag är ”Färglöst” om ni är fotografiskt intresserade. Jag vill dock inget annat än att fotografera lite färg så jag står förmodligen över den här gången om jag inte blir alldeles extremt kreativ och färglös.

Featured Image by JIP (Own work) [CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tack för att du kommenterar!