Uppdaterad 23 september, 2016

Fotosöndag har jag skrivit om tidigare, är du nyfiken kan du läsa mer här. Temat för den här veckan var otyst och jag har funderat på skrikande barn, min skrikande fru eller skrikande rent överlag för att illustrera just otyst. Det slutade med att det inte blev något utav det.

Istället gick jag tidigt i lördags ner till Mörrumsån som är den otystaste omgivning som jag kunde tänka mig. Alldeles intill laxens hus finns det lite gångbroar som löper över de vrålande vattenmassorna och dessa tyckte jag skulle passa kanon.

Fotot i det här inlägget är alltså min tolkning av temat otyst. Fotot är taget med solen i ryggen för en gångs skull, annars brukar det vara närmare solnedgång än soluppgång när jag befinner mig i trakterna runt Mörrumsån.

Hur jag gjorde

För att få till slutartiden som behövdes för att få det mjuka vattnet skruvades ett ND8-filter på vilket gjorde att jag kunde komma upp i 2 sekunders exponering utan att tappa någon information i högdagrarna.

För mer information om vilket program kameran var inställd på, kamerahus och objektiv är det bara att klicka på bilden och läsa mer.

Gryning vid Mörrumsån

Den som väntar på något gott

Många fler bilder togs under samma promenad men dessa kommer i framtida inlägg. Fotot i dagens inlägg är taget här.

Tack för att du kommenterar!