Första semesterveckan till ända

I skrivande stund är det en sen söndagskväll och min första semestervecka är officiellt över. Otroligt mycket har hunnits med, mycket mer än vad jag trodde när semester började. I vanliga fall brukar det ta två veckor minst innan jag ens begriper att det faktiskt är semester men i år var det inte tveksamheter och semesterläget intogs ganska omgående.

Det som har tagit mest tid är infångandet av ett par synnerligen vilda små kattungar som av olika anledningar tillbringade sina första levnadsveckor under en altan någonstans ute i Elleholm. Två av katterna flyttade raskt in i det Sörmlindska hemmet och resterande fyra har nu åkt vidare mot nya delmål i jakten på ett permanent hem. Tack till Kattkommando Syd som ställt upp på alla tänkbara sätt och vis. Tack vare er kan vi nu fortsätta vår semesterplanering.

Fru Sörmlind har precis gått på en ny medicinkur penicillin och börjar återigen få lite rosor på kinden och solsken i blick. Med lite tur kvicknar hon till så mycket att vi kan fortsätta med våra än så länge ganska lösa semesterplaner.

Vad vi har tänkt och hur vi ska göra låter jag än så länge vara oskrivet, men det blir något i stil med förra årets semesterresa i Norge. Så här i efterhand kan jag kanske tycka att vissa nätter var boendet inte det mest optimala men det har vi en lösning på i år.

Historien avslöjas snart i en webbläsare nära dig.

Relaterat innehåll

%d bloggare gillar detta: