Första dagen efter en månads sjukskrivning

Första arbetsdagen efter en månads sjukskrivning är över och det var något utav en omställning att gå hem redan vid lunch. Det var länge sedan jag arbetade halvtid och kroppen var inte riktigt med på noterna när klockan ringde för lunch och istället för att börja värma matlådan i mikrovågsugnen tog jag på mig jackan och begav mig hemåt igen.

Timmarna gick fort men det kändes ändå som att jag lyckades få någonting vettigt uträttat. Väl hemma knallade jag glad i hågen nerför backen till Konsumbutiken, som för övrigt fyller 50 år (Länk till Facebook), med en inhandlingslista och en påse att bära hem grejerna i.

En renovering har pågått under ett par veckor och nu är det knappt så man känner igen sig där man går mellan hyllorna i butiken.

Hur många Konsumbutiker har en egen Youtubekanal?

Jag vet inte hur många Konsumbutiker som har en Youtube-kanal, men vår har det. Den nyfikne hittar den här: Coop Konsum Mörrum på Youtube. Väl hemma igen efter att maten packats upp och in i kylskåp satte jag mig ner i soffan för vad jag trodde en liten bensträckare men det dröjde inte många sekunder innan jag stämplade ut helt och somnade.

Somna på soffan

Jag väljer att kalla det hela en powernap och jag antar att det inte går att undvika att bli trött efter jobbet när man inte varit där på en hel månad. Visserligen har jag fått uppdateringar om vad som händer och sker medan jag var borta men det är inte riktigt samma sak som att vara där. Visserligen hörde det inte till ovanligheterna att jag somnat på soffan efter jobbet även när jag jobbade som vanligt men det hör liksom till åldern, man är ju inte 18 år längre direkt.

Snarare dubbelt så gammal.

Relaterat innehåll