PrintlerFriday – Promota din fotokonst

PrintlerFriday - Promota din fotokonst - Ludwig Sörmlind

Uppdaterad 10 april, 2017

Det har blivit fredag igen och vid det här laget så vet ni vad det betyder. Det har blivit dags för PrintlerFriday!

Jag har använt mig utan Printler sedan starten. Redan första dagen tjänsten slog upp portarna registrerade jag mig och i januari fyllde Printler 1 år.

#PrintlerFriday

PrintlerFriday är en hashtagg under vilken samtliga fotografer kan samlas och nå ut lite extra. Sök gärna efter taggen på dina sociala medier och upptäck lokal fotokonst från fotografer och konstnärer som du kanske inte kände till sedan tidigare. Fortsätt läsa ”PrintlerFriday – Promota din fotokonst”

3 anledningar att använda Printler

3 anledningar att använda Printler - Ludwig Sörmlind

Uppdaterad 14 maj, 2017

Om du är en fotograf eller känner någon som fotograferar och funderar på hur du ska gå tillväga om du vill sälja någon av dina bilder så är Printler platsen för dig. Jag har varit med sedan starten och anledningen till det är mycket enkel. Jag tycker om och tror på affärsidén. Läs vidare om du också vill sälja eller kanske till och med köpa högkvalitativa fotoutskrifter.

Är du en fotograf på hobbynivå utan möjlighet att själv skriva ut stora 70×100 cm utskrifter och montera i ram är Printler helt kanon. Du kan koncentrera dig på att fota utan att bry dig om allt merarbete som frakter och utskrifter.

Du kan fortsätta med det du tycker om och är bra på och lämna över bildproduktionen till riktiga proffs som vet vad dom gör. Fortsätt läsa ”3 anledningar att använda Printler”