Ladda upp bilder på Instagram från din dator

Uppdaterad 13 september, 2017

Instagram är ett av världens mest använda sociala nätverk. Varje månad loggar 700 miljoner användare in och postar bilder på sin vardag, gillar andras bilder och följer andra användare. Genom att ladda upp bilder på Instagram direkt från din dator kan du posta bildbehandlade bilder som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden.

Flertalet av alla dessa Instagrambilder är fotograferade direkt i appen med en mobiltelefon, men långt ifrån alla. Fler och fler användare lägger ut redigerade bilder, tagna med en digital systemkamera eller liknande. Dessa kameror och objektiv har ofta prestanda, skärpa och klarhet som du inte lyckas komma upp i enbart med hjälp av en mobiltelefon. Hur gör dom för att lägga upp sina bilder på Instagram?

Fortsätt läsa för att lära dig flera olika sätt att lägga upp dina färdigbehandlade bilder direkt från datorn till Instagram. Fortsätt läsa ”Ladda upp bilder på Instagram från din dator”

2016 års bästa bilder

#2016bestnine - Ludwig Sörmlind

Uppdaterad 17 april, 2017

2016 börjar lida mot sitt slut oavsett vad man tycker om den saken. Det har i mångt och mycket varit ett märkligt år på många sätt och när jag vid slutet på förra året funderade på hur 2016 skulle te sig kunde jag inte på långa vägar tänka mig att det skulle bli så här. På ett sätt känns det ganska skönt att det här året är över, jag tror att många av oss behöver något att se fram emot. Jag håller tummarna för att 2017 kommer bli allt vad 2016 inte blev.

Några nyårslöften eller liknande aktiviteter kommer jag inte hänge mig åt. Jag kommer ta varje dag som den kommer, varje stund som den är och inte låta stress och vardagsproblematik ta över mitt liv.

Detta var jag inte så bra på under 2016 vilket ledde till min första riktiga sjukskrivning. Never again så länge jag kan hjälpa det. Fortsätt läsa för att komma till bilderna! Fortsätt läsa ”2016 års bästa bilder”

Så får du fler följare på Instagram

Så får du mer följare på Instagram - Ludwig Sörmlind

Uppdaterad 3 maj, 2017

Om du använder Instagram så vill du också få mer följare. Hur gör de stora Instagramkontona för att få 100-tusentals följare. Det finns många sätt att gå vidare men de flera kontona har en sak gemensamt.

Följ de här enkla tipsen och börja se hur du får fler och fler följare för varje ny bild du lägger upp.

Det finns massor utav trix för att snabbt få följare men flera av dessa bör du akta dig för. Det vimlar av webbsidor som erbjuder gilla-markeringar och nya följare mot betalning.

Dessa följare är ofta inget annat än fejkade spamkonton som när som helst kan försvinna.

För att få fler engagerade och aktiva följare på Instagram finns det egentligen bara en sak som fungerar.  Fortsätt läsa ”Så får du fler följare på Instagram”