En norsk idyll

Den lilla stugan vid det höga bergets fot befinner sig någonstans i Norge och den symboliserar något av ett drömboende för många personer. I verkligheten är det hela inte fullt så idylliskt som det ser ut på bilden då stugan tyvärr råkar befinna sig alldeles intill en vältrafikerad väg där allt från turister till långtradare färdas på dygnets alla timmar.

Fotot är taget genom sidorutan på vår Kia som vi använde för att färdas genom Norge sommaren 2015. Den resan var något av det roligaste jag har gjort på den här sidan 2010-talet och om jag bara lyckas övertala övriga familjemedlemmar (läs fru) så kommer vi göra om den.

Det huvudsakliga målet då blev Trollstigen men nästa gång siktar jag mycket högre norrut. Jag vet inte när jag kommer dit men jag är fullständigt övertygad om att jag gör det.

Klicka gärna på bilden för att se den i ett större format.

En norsk idyll - Ludwig Sörmlind
En stuga vid foten av ett av Norges alla berg.

För dig som följer mig på Instagram så har du kanske redan sett den här bilden. Följ mig gärna där om du är nyfiken på vad jag hittar på med min kamera och vill du vara först med att se bilderna är det definitivt Instagram du ska använda då jag lägger upp mycket mer bilder där än här på bloggen.

Klicka här för att läsa mer om vår Norgeresa:
Roadtrip Norge Sommaren 2015

Följ mig på Instagram här:
Ludwig Sörmlind på Instagram

Jag har dyrt och heligt lovat familjen (återigen, läs fru) att vi under kommande semester vänder fören åt rakt motsatt håll och byter ut blåsiga vägar längs kalfjället mot lite mer varmare diton ett par mil söderöver.

Oavsett var vi hamnar kommer kameran få följa med och du kommer kunna läsa om det här förr eller senare.