Ekenäs badplats i Ronneby

Uppdaterad 17 april, 2017

Oftast fotograferar jag ensam, de flesta bilderna är tagna av mig när jag ensam varit ute på fotografiska äventyr på lediga stunder. Den här gången begav jag mig ut tillsammans med Magnus Nilsson, fotograf i Karlskrona som driver Karlskrona Fotostudio och tillsammans tog vi oss ut till Ekenäs i vackra Ronneby.

När jag kommer ut på sådana här platser inser jag att det måste finnas fler vackra platser i Blekinge än vad man hinner med att se på en livstid och om man ska ha en chans att hinna se alla är det bara att sätta igång direkt.

Ganska snabbt hittade jag en gammal låst låda intill en brygga vilken jag lade på minnet. Solen stod fortfarande ganska högt upp på himlen när vi kom hit och jag ville försöka gånga lite mer färg på himlen.

I april är vattnet långt ifrån tillräckligt varmt för att jag ens skulle få för mig att bada och så verkar även de flesta andra resonera. Därför var den lilla badplatsen alldeles folktom om man bortser från enstaka cyklister och andra motionärer.

Bilden i det här inlägget består av 5 olika exponeringar med 1EV mellan varje. Dessa är sedan tonmappade i Oloneo PhotoEngine och den slutliga redigeringen avslutades i Photoshop.

ekenas_sunset_04_www

Under en djupdykning i bildarkivet hittade jag flera bilder från samma fototillfälle som jag inte hann med att redigera innan jag la upp inlägget du just nu läser. Är du nyfiken så hittar du inlägget här: Från bildarkivet – Ekenäs Ronneby

Hitta till Ekenäs Badplats

Ekenäs badplats ligger vackert en liten bit från Ronneby Brunn och du tar dig snabbt och smidigt hit med bil eller cykel. Vi parkerade 300 m bort och promenerade sista biten fram till badplatsen.

Dela:

Tack för att du kommenterar!