Eftertanke och tillbaka till verkligheten

Uppdaterad 2 april, 2017

Vi är tillbaka till vardagen igen och upplevelserna från vår Helsingborgsresa har börjar sjunka in och sakta förvandlas till glada minnen. Staden lämnade ingen besviken och varken väder, sällskap eller bemötande gick att klaga på. Så mysigt som vi hade under vår weekend hade knappt gått att planera för. Det är inte så ofta som vi brukar planera våra utflykter någon längre tid. Oftast bestämmer vi oss för att vi vill och ska hitta på något – sedan gör vi det.

Helsingborg är en stad som jag endast bevistat i samband med någon fotbollsmatch någon gång under 90-talet. Hur vi kom på att det var hit vi ville åka minns jag inte ens men på något sätt bestämdes det att Helsingborg var staden vi skulle bevista.

Jag är i det närmaste övertygad om att jag kommer åka tillbaka inom en snar framtid. Eller jag och jag, när jag säger jag menar jag vi. Vad tusan ska jag göra i Helsingborg helt solo? När, hur och var vi ska bo låter jag vara öppet än så länge men nästa gång kommer jag lägga mycket mer fokus på själva staden.

Vad gjorde vi i Helsingborg, var bodde vi och vad tyckte vi om det? Läs vidare.

Ledsen apa

Vad jag förstår ligger Danmark inte mer än ett stenkast bort, tröttnar man på Helsingborg kan man ställa sig på en färja och helt plötsligt befinna sig i ett annat land. Men jag misstänker att man inte behöver förhasta sig och kasta sig på en färja över till främmande land. Vi kan knappt skrapa med tumnageln på själva staden Helsingborg och personligen känner jag att jag har mycket kvar att utforska. En sak är säker, Elite Hotel Mollberg och dess personal gjorde halva resan – där lär vi bo flera gånger. :)

Sittplats

Både jag och Malin blev smått förälskade i både staden och hotellet. Tips om smultronställen (speciellt ur fotosynpunkt) mottages tacksamt!

Dela:

Tack för att du kommenterar!