Det är så mörkt!

Uppdaterad 23 september, 2016

Det här är ett inlägg som inte innehåller en bild i för ovanlighetens skull. Förmodligen kommer det fler sådana den närmaste tiden. Vi är inne i den mörka årstiden nu. Kyla och regn stör mig inte nämnvärt men bristen på ljuset kan bli ganska jobbig. 

Det är mörkt när man går upp och det är ännu mörkare när man går hem. Har man lite tur så lyckas man få syn på en solstråle eller två på vägen till jobbet längs E22:an men oftast blir det inte så mycket mer än så.

Som tur är så är jag inte fastkedjad vid ett skrivbord hela långa dagen och då och då får jag faktiskt anledning att kliva utanför dörren på jobbet och bege mig ut i den stora världen.

Man får passa på att lapa i sig de få solstrålar man får. Om jag tycker att jag ser lite sol så är det ingenting mot vad kameran får se där den ligger långt ner i min kameraväska.

Det känns som om jag inte har knäppt av en bild på flera veckor och vid närmare eftertanke är det nog så. Nattfofo i all ära men att stå och fippla med stativ och långa slutartider kan man också tröttna på.

Helgerna är oftast vigda till något annat och även om jag har haft för avsikt att vara med i ett par Fotosöndagar har det helt enkelt inte blivit av. Med en förhoppning om snar förbättring avslutar jag detta inlägg som gick i klagandets tecken och ser fram emot ljusare tider.

Dela:

Tack för att du kommenterar!