Uppdaterad 31 oktober, 2016

Tiden går allt fortare och fortare och dagarna blir allt kortare och kortare. Vi har nu hunnit ända fram till Lucia och det är inte utan att man börjar fundera lite på vad dagarna tog vägen egentligen.

Precis som alla andra år så börjar det ständiga mörkret tära lite på kropp och själ och det är med glädje jag ser att vi snart går mot ljusare tider.

Vad jag tycker och tänker om sommar- respektive vintertid kan du läsa mer om i det här inlägget och inte heller det här året har övertygat mig om att det hela är en bra idé.

Bristen på snö gör kanske sitt till för oavsett vad man tycker om det vita slasket så ljusar det i alla fall upp tillvaron lite. Någon meteorolog är jag inte så jag har lite dålig koll på hur snösituationen ser ut i övriga delar av landet. Har du också snöfritt eller tvingas du skotta fram bilen på mornarna?

Årets bästa bilder

Förra året var jag med i Share your best photos på bloggen HDR-photographer.com och nu börjar det närma sig även det här året. Deadline är generöst satt till den 20:e januari så det är väldigt gott om tid. Reglerna hittar du i det här inlägget.

Passa på att få visa upp dina bästa bilder från 2015 för en publik som kanske inte hör till dina vanliga åskådare.

Fotot i inlägget är public domain och taget av Jedidja via Pixabay.com

4 Steg till att bli en bättre människa
Nattfoto med Yongnuo 35 mm

Lämna gärna en kommentar!

%d bloggare gillar detta: