Bildbehandlingstävling PC För Alla

Uppdaterad 23 september, 2016

Om du som jag har en förkärlek för att sitta och pilla med Photoshop, Gimp eller kanske till och med Paint på lediga stunder kan du idag och ett par få dagar framåt i tiden vinna hybrid-surfplattan Asus Transformer Book T100. Läs vidare för mer information om tävlingen.

Vad tusan är en hybrid-surfplatta kanske du undrar?  Jo, det är något utav en blandning av pekplatta och bärbar dator. Personligen är jag en inbiten användare utav stationära datorer. Det bärbara formatet har inte lockat förrän nu på senare år. Malin skulle förmodligen inte överleva en dag utan sin iPad på samma sätt som jag inte skulle kunna klara mig utan min stationära dator några längre stunder.

PC För Allas tävling är gratis att vara med i och du får ladda upp så många bilder du vill men vill du ha en chans att vinna bör du agera snabbt. Tävlingen är bara öppen fram till den 31:a oktober så tiden börjar rinna iväg. Jag har än så länge knåpat ihop två bidrag. Länkar till dessa hittar du i slutet på inlägget.

Så här skriver PC För Alla själva om tävlingen:

Den 31 oktober är det Halloween. Dessutom är det alldeles för länge sedan vi lät er bildbehandla vår chefredaktör till oigenkännlighet (spana in förra tävlingen här). Det tänkte vi fira med en ny bildbehandlingstävling i sann halloween-anda. PC för Allas chefredaktör Fredrik Agrén har med en 3d-skrivare skrivit ut en mini-me (bild nedan). Nu är det ditt uppdrag att göra något kusligt av bilden!

Reglerna är enkla:

1. Ladda ner någon av, eller alla, originalbilder av Fredrik Agrén och mini-Fredrik nedan.
2. Låt fantasin flöda!

PhoppaAgren

För er som varit med ett tag låter kanske tävlingskonceptet bekant. Förra året arrangerade tidningen en i det närmaste exakt likadan tävling, till och med motivet var den samma. Titta in här så får ni se vinnarbilden från den förra tävlingen.

Mina bidrag till tävlingen hittar ni i slutet på inlägget, tycker du om någon av dom blir jag såklart glad om du röstar på en bild. Vinnaren koras dock av en jury så att tigga gilla-markeringar har man ingenting för.

Mer information om hybrid-surfplattan hittar du hos Sweclockers som gjorde ett utförligt test 2013.

  • Mitt bidrag Skenet Bedrar
  • Mitt bidrag The Road to Hell

Tävlingen PhoppaHalloween hos PC För Alla.

Dela:

Tack för att du kommenterar!