Bildbehandling Video Bilkyrkogården

Ett stenkast utanför Ryd hittar man Kyrkö Mosse. I folkmun mer känt som Bilkyrkogården i Ryd. Jag har varit här ett par gånger under årens lopp och för varje gång ser platsen lite annorlunda ut. Som av en händelse dök jag ner i bildarkivet på jakt efter ett par bilder tagna för ett par år sedan och jag snubblade på bilderna som så småningom kommer bli till den färdiga bilden ni ser i det här inlägget.

Jag börjar få lite kläm på de mest grundläggande funktionerna i Adobe Premiere Pro och det tar inte längre flera timmar av fipplande för att hitta rätt bland menyer och knappar. Fortsätt läsa för att se den senaste bildbehandlarvideon.

Detta i sin tur gör att det vips har blivit mycket snabbare att få fram en färdig renderad video. För att testa min tes i verkligheten tog jag tre olika exponeringar från augusti 2011 och redigerade dessa på nytt. Hur det hela gick till kan ni se på videon nedan.

Åk dit innan det är för sent

För dig som ännu inte har varit på Bilkyrkogården i Ryd råder jag dig att åka dit innan det förfaller helt eller det helt enkelt rivs. Du hittade fler bilder och mer information här:

Läs mer: Bilkyrkogården i Ryd – Ett kulturarv i Småland

Precis som vanligt hittar du platsen där bilderna är tagna om du kikar på den inbäddade kartan. Dela gärna med dig av dina egna bilder från Kyrkö Mosse i kommentarsfältet!

Relaterat innehåll