Uppdaterad 23 september, 2016

De bästa äventyren är de spontana äventyren. Då denna vecka bjöd på en tredagarshelg och lejonparten av veckans och helgens alla måsten klarades av redan på fredagen passade lördagen utmärkt för en fotografisk expedition. Utan vare sig mål eller medning satte vi oss i bilen och iväg vi for.

Förarsätet

Malin, född och uppvuxen i vackra Blekinge, hade varit här innan för mig som inflyttad 08:a var Bäckaskog Slott en helt ny bekantskap. Stjärnorna på Slottet har visserligen spelats in här men inte heller det hade jag koll på när jag väl stod där och kikade in genom valvet till borggården.

Bäckaskog Slott har en egen hemsida som ni når genom att klicka här, även Wikipedia har information om Bäckaskog Slott. Länk här.

Ett vackert slott, vackert väder och vackert sällskap gjorde denna tripp till ett suveränt lördagsäventyr. Skåne i all ära men nästa gång tror jag dock att vi riktar kompassen åt andra hållet.

Bäckaskog Slott

Bäckaskogs Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskogs Slott

Bäckaskog Slott Utsikt

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Bäckaskog Slott

Jag provar i och med detta inlägg att länka fotona från Flickr, allt för att underlätta för Binero där denna blogg huserar. Svarstiderna de sista veckorna har varit under all kritik trots att jag har cachat bloggen upp till tänderna. Vi får se om det gör någon skillnad. Besök gärna min Flickr-sida för att se foton från innan den här bloggen ens var påtänkt.

Tack för att du kommenterar!