Årets längsta dag

Uppdaterad 23 september, 2016

Midsommarafton har både kommit och passerat och i söndags var det dags för att avnjuta årets längsta dag. Nu är det nerförsbacke hela vägen fram till vintersolståndet och sedan börjar vi om igen. Känner du mig så vet du om att i min familj ingår det två små hundar och lika många katter. Känner du mig inte så har du helt plötsligt kommit ett steg närmare att göra det.

Den äldre av de små pälsbeklädde odjuren började må lite krassligt på självaste midsommarafton så alla eventuella festligheter och firanden lades på is ty den här hunden har en sällsynt förmåga att kräva läkarvård på de mest opraktiska av tillfällen. Den här gången slapp vi som tur var både veterinär och extra mediciner och när kvällningen kom mådde han helt plötsligt mycket bättre.

Detta firade vi genom att ta en tur med bilen när midsommaraftonen började gå över till midsommarnatt. Som så många gånger förr tog vi Väggarundan och stannade till bland muntra midsommarfirare i sina båtar.

Hur slutar den här historien?

Jag är som jag är och kan inte låta bli att slita fram kameran i tid och otid så fort man kan skåda ett par mörka moln på himlavalvet. Solnedgången var både sedd och glömd vid det här laget. Som vanligt kan man klicka på bilden för att komma till mitt Flickr-konto där man kan beskåda fotot i högre upplösning.

Midsommarnatt

Är du intresserad av varifrån fotot är taget kan du kika på kartan nedan. Är du på genomresande och har vägarna förbi Karlshamn tycker jag verkligen att du kan glida förbi och ta dig en kopp kaffe alldeles intill havskanten.

Dela:

Tack för att du kommenterar!