Är du Blekinges bästa twittrare 2016?

Det börjar bli dags att för sjätte året i rad luska rätt på vem som är Blekinges bästa twittrare. Men vänta inte för länge med att bestämma dig, du har bara en vecka på dig att lämna in din nominering. Det är fritt fram att nominera precis vem som helst – du kan till och med nominera dig själv om du känner dig manad.

Jag har varit medlem på Twitter sedan oktober 2008 och har i skrivande stund lyckats krafsa ihop 3,492 tweets. Det ger ett twittersnitt på lite drygt 1 tweet om dagen. Jag är med andra ord ingen storanvändare av twitter, istället för att höras och synas använder jag nätverket för att lyssna och lära.

Mina mest retweetade tweets har föga förvånande med tanke på den här bloggens inriktning en bild eller flera inbäddade och en av de mest engagerande tweeten innehåller bilder från sommaren 2014 och ett heldagsbesök på vackra Tjärö.

#BBT16

Jag lägger min röst på Oskar Sandström, hör du till den lyckliga skara människor som får lokaltidningen Commersen hem i brevlådan och även läser densamme så är namnet kanske bekant.

Tidigare vinnare

Tävlingen firar 6 år vilket innebär att det finns 5 tidigare vinnare, följer du dom inte redan så är nu ett ypperligt läge att göra så.

Glöm inte att skicka in din nominering du också! Använd hashtaggen #BBT16 och pinga @P4Blekinge eller skriv ett gammalt hederligt mail till morgonen.blekinge@sverigesradio.se

Må bästa twittrare vinna!

10 tankar på “Är du Blekinges bästa twittrare 2016?

  1. Jag är visserligen från Blekinge, Sölvesborg´, men bor sedan 14 år i Kristianstad. jag twittrade rätt ofta förr, men den senaste tiden har jag tappat lusten. Jag delar mina inlägg på bloggen automatiskt på Twitter. En fråga. Hur vet man vilka Twitterkonton som är från ett specifikt landskap som Blekinge?

    • Jag vet inte om det finns någon särskild sökning för att se varifrån en twittrare kommer annat än den vanliga sökningen. Med åren så har det blivit naturligt att jag börjat följa många som twittrar från Blekinge och efter ett tag lär man sig varifrån de kommer. :)

      • Jag har ett konto som jag inte använt på säkert 7-8 år. Det var när jag drev en spelklan i spelet UT2004. Har två konton, john_jonasson och fotobloggarna som jag skapade just för att följa andra fotobloggar/Twittrare. Kontot john_jonasson skapade jag så sent som 2013 och gjort 5395 tweets! Många är delningar från bloggen. Delar du inte din blogg på Twitter? det går automatiskt så det är inget jobb :)

Tack för att du kommenterar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: