Är du Blekinges bästa twittrare 2016?

Det börjar bli dags att för sjätte året i rad luska rätt på vem som är Blekinges bästa twittrare. Men vänta inte för länge med att bestämma dig, du har bara en vecka på dig att lämna in din nominering. Det är fritt fram att nominera precis vem som helst – du kan till och med nominera dig själv om du känner dig manad.

Jag har varit medlem på Twitter sedan oktober 2008 och har i skrivande stund lyckats krafsa ihop 3,492 tweets. Det ger ett twittersnitt på lite drygt 1 tweet om dagen. Jag är med andra ord ingen storanvändare av twitter, istället för att höras och synas använder jag nätverket för att lyssna och lära.

Mina mest retweetade tweets har föga förvånande med tanke på den här bloggens inriktning en bild eller flera inbäddade och en av de mest engagerande tweeten innehåller bilder från sommaren 2014 och ett heldagsbesök på vackra Tjärö.

#BBT16

Jag lägger min röst på Oskar Sandström, hör du till den lyckliga skara människor som får lokaltidningen Commersen hem i brevlådan och även läser densamme så är namnet kanske bekant.

Tidigare vinnare

Tävlingen firar 6 år vilket innebär att det finns 5 tidigare vinnare, följer du dom inte redan så är nu ett ypperligt läge att göra så.

Glöm inte att skicka in din nominering du också! Använd hashtaggen #BBT16 och pinga @P4Blekinge eller skriv ett gammalt hederligt mail till morgonen.blekinge@sverigesradio.se

Må bästa twittrare vinna!

Relaterat innehåll

%d bloggare gillar detta: