Uppdaterad 31 mars, 2017

Med en förhoppning om lite bättre väder under följande vecka öppnar jag veckan med ett foto från vår korta semestertripp härom sistens. Kalmar Slott har varit ett återkommande tema i våra semesterplaner och nu har vi äntligen varit där. Frågan är vad nästa lokala äventyr bär av till? 

Österlen har vi också ”runt knuten” och även om vi varit där många gånger har det aldrig blivit av att vi tagit en renodlad fotoresa dit. Till hösten har jag planerat in det i kalendern, under sommarmånaderna blir det mer att man går runt och myser bland äppelträd, tyskar och skåningar. Mer om Österlen i ett framtida inlägg, häng kvar för Kalmar Slott och kaninerna!

Går man längs den yttre borggården kommer man förr eller senare fram till en av många utgångar till vallarna där kanonerna är placerade. Just den här passagen hade även ett par gulliga kaniner hittat och de sprang runt fotknölarna på oss där vi stod och beundrade hantverket. Att kalla kaninerna tama är väl att ta i – några HDR-bilder ville de inte vara med om.

Malin, som är den mer konstnärliga av oss två, lyckades dock fånga dom på bild.

Kalmar Slott Utgång

För att se många fler bilder från Kalmar Slott kan du läsa det här inlägget.

Det var allt för denna gången. Jag hoppas att måndagen har varit snäll mot dig, kanske sitter du på stranden med en paraplydrink i näven. Eller så är du precis som jag tillbaka på arbetet igen och avundas alla dina vänner som precis gått på semester eller så kanske du rent av har semester någon gång i höst? Kanske gläds du åt Tysklands VM-guld i Fotboll?

Tack för att du kommenterar!