Roadtrip genom Sverige 2016

Semestern 2016 spenderades precis som ifjol större delen i en bil. Skillnaden mot fjolårets roadtrip är att den här gången kunde vi bekvämt sova i bilen. Vi blev med husbil och tog tillfället i akt att utforska Sverige från söder till norr.

Du som följer min Facebooksida har kanske redan sett dessa inlägg men du som ännu inte gör det får här länkar till samtliga avsnitt i berättelsen om resan som tog oss från Blekinge ända upp till Stekenjokk och sedan hem igen.

Jag visste inte riktigt vad som väntade oss när vi rullade ut från vår uppfart. Vi hade inte någon direkt plan med vår resa. Jag ville se något nytt och Malin ville se en ren.

Renar såg vi i mängder och vår resa tog oss till slut ända upp till Stekenjokk där vi firade bröllopsdag intill en brusande älv av smältvatten högt uppe på kalfjället.

Vi hade en riktigt bra semester och jag längtar redan efter nästa års äventyr. Var vi åker då vet jag inte nu och förmodligen vet jag det inte heller första semesterdagen. Vi gör säkert som det här året – vi bara sätter oss och kör och hoppas på det bästa.

Vi ses på vägarna!

Dela inlägget: