Nätter i Helsingborg

Uppdaterad 23 september, 2016

Jag och min Malin har nu i dagarna haft den goda smaken att vara gifta med varandra i 6 år. Malin pustar förstrött med ett litet leende på läpparna när det hela kommer på tal men för min del är det bara början.

Madame Moustache

Vi är inte paret som sitter och småfiser i en gondol med en picknickkorg eller åker till franska vischan där vi dricker vin med lillfingrarna pekandes mot skyn. Men vi försöker att inte bara låta dagarna gå utan att fylla dom med kärlek, skratt och äventyr.

Helsingborg stod på tapeten denna gången och Malin hade lagt ner många timmar på att klura ut hotell och en massa praktiska detaljer och det skulle visa sig löna sig.

Elite Hotel Mollberg blev det och när vi väl rullade in i staden på torsdagskvällen och passerade Zoegas kontor ramlade poletten ner. Elite Hotell Mollberg. Mollbergs blandning. Katjing!

Vi utforskade stadens gator, vi körde runt och skrattade och höll varandra i hand, vi åt god mat och blev väldigt omhändertagna. All personal på hotellet måste ha 25 högskolepoäng i charm eller så är den som anställer folket där någon form av Sheldon-Cooper-geni.

Lokala äventyr i mörka lokaler

Tropikariet besöktes där vi bland annat fick zick-zacka mellan flygande fladdermus, vi hann även med en sväng i Smålandets älgsafari. Många är bilderna som vilar på hårddisken men tiden är knapp. Ett och annat foto kommer förmodligen leta sig ut här på bloggen – vill ni inte vänta så länge följer ni mig med fördel på Instagram.

Peculiar Shark

Happy Moose

Om vår kära servitris och kvällsportiern råkar läsa detta vill både jag och Malin tacka för en fantastisk upplevelse och låter hälsa på återseende.

Dela:

Tack för att du kommenterar!