Gammal Kamera HDR

Uppdaterad 23 september, 2016

Ett av Malins stora nöjen och något som jag själv kan tänka mig att deltaga i är att besöka gamla loppmarknader och andrahandsbutiker. Inte så mycket för kläder eller annat utan mer för gamla saker.

Loppisfynd

Malin siktar in sig på inredning i form av kuddar, vackra saker och tingeltangel. Jag siktar in mig på teknik och verktyg i alla dess former. En gammal kamera stod stilla för sig själv på en hylla på Begagnat-centralen i Blekinge AB. Det räckte med en blick innan både jag och Malin bestämde oss för att inget hem är komplett utan en gammal kamera i bokhyllan.

Vad för slags film den använder eller ens om den är i funktionsdugligt skick vet varken jag eller Malin. Att det är en gammal kamera är vi både överens om. En vacker dag kanske jag tar tag i saken och försöker ta mig en bild eller två. Men för tillfället är jag nöjd med att en vacker gammal kamera hälsar mig välkommen varje gång jag sätter foten i vardagsrummet.

Vet du mer om kameran på bilden eller kan tipsa på hur jag kan felsöka eller vad för slags film den använder kan du gärna lämna en kommentar!

Tack för att du delar!

Tack för att du kommenterar!